Labels

Monday, 19 December 2011

~Laman web untuk gamers yang best!!~

Biasanya kalu kita main game,x kiralah ps2 ker,ps3 ker,pc,x- box mesti kadang-kadang ader jer stuck kat mana-mana yang membuatkan hati agak merana sebab x boleh nak proceed ke level seterusnya atau x boleh nak masuk misi lain,bukan?dan kalau bagi lu'lu,kadang-kadang sampai jadi terlebih emo kat controller ps tu.haha..kesian.Mujur dah reka untuk tahan lasak.;)
hehe..controller pujaan hati
so..untuk apa jua jenis game,lu'lu nak bagi link so korang dapat main n sambung balik kat stuck tu..
laman web ni ada untuk game semua jenis(x lah semua,tapi almost),ada cheats,walktrough..dan kalau nak pilih game yang bagus2 untuk masa lapang yang seterusnya pon boleh refer kat laman web ni..

the cool link...check this out>>link

hope you all gamers enjoyed and treasured it..

~lu'lu~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...