Labels

Sunday, 25 December 2011

~sweater idaman~setiap benda ada hikmahnya

hari ni lu'lu dapat beli sweater idaman ngan harga yang murah gler2 kot..rasa macam bagai berada di awangan-awangan macam tu..hahha


mula-mula dah niat nak beli sweater tu tapi x sanggup nak beli sebab takut mahal rm 28...walau rasa harga dah berpatutan..tapi cuba tahan niat di hati je..disebabkan kesedihan  dan kegilaan terhadap sweater tu..ambik gambar curi-curi...

lpas tu nak dijadikan cerita.bagaikan im[pian jadi kenyataan masa duk  tengah belek-belek sweater kat rumah ni,lpas balik dari kolej...wah!sweater yang sama tu ada...pattern yg sama..kaler yg sama..hatiku keriangan,,this sweater is destined for me...!!:)

and the best thing is,,it is REALLY cheap..only rm 16!comel+lawa+murah+perfect!
see..tgok setiap benda ada hikmahnya!dapat save duit rm12!kalau dah beli sweater tu awal2 mesti rasa keciwa(bak kata p ramlee) sebab dapat save banyak!

macam ni lah lbih kurang..ada bulu2..tapi yg sebenar lbih comey!:)

anyway me,+pink sweater=PERFECT COUPLE



Thursday, 22 December 2011

~lagu paling sweet dan romantik for year 2011~

lagu yg paling menyentuh jiwa dan sweets+touching+jiwang tahun ini  kalu ikut undian lu'lu jatuh kepada..



Heartbeats fast
Colors and promises
How to be brave
How can I love when I’m afraid to fall
But watching you stand alone
All of my doubt suddenly goes away somehow
One step closer
I have died everyday waiting for you
Darling don’t be afraid I have loved you
For a thousand years
I’ll love you for a thousand more
Time stands still
Beauty in all she is
I will be brave
I will not let anything take away
What’s standing in front of me
Every breath
Every hour has come to this
One step closer
I have died everyday waiting for you
Darling don’t be afraid I have loved you
For a thousand years
I’ll love you for a thousand more
[ Lyrics from http://www.songonlyrics.com/christina-perri-a-thousand-years-lyrics ]
And all along I believed that I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I’ll love you for a thousand more
One step closer
One step closer
I have died everyday waiting for you
Darling don’t be afraid I have loved you
For a thousand years
I’ll love you for a thousand more
And all along I believed I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I’ll love you for a thousand more


lagu ni juga lagu soundtrack untuk twilight:breaking dawn part 1..the romantic love story ...dengan muzik yg mendayu-dayu dan lirik yang meruntun jiwa memang..menguji jiwa..sob3..


                                                      edward dan bella yg dah khwin..



                                                         sob3..sabar jacob..ramai lagi yg menunggu..
                                                          bella dah kawin tu..T_T





~tahun baru..duit baru:)

wah!sekarang ni memang tgah hot pasal duit baru malaysia yg berwajah baru dan bernot baru!duit syiling pon dah bertukarkepada yang baru dan totally different!

                                                       cantik kan!warna emas gtu!
tgok balik duit ni rasa bersemangat nak menabung macam dulu-dulu masa sekolah rendah dalam tabunng kelapa warna hijau tu..haha

dan not rm 20 pon dah ada balik!warna oren@kekuningan@peach!comel!ingat pulak kenangan main saidina dulu..hehe

ok!jom cuci mta tgok duit!





Monday, 19 December 2011

~sensasi youtube seterusnya~

~budak kiut~SI ALEXA
lu'lu memang suka sangat budak ni nyanyi..memang comel sangat-sangat dan suka nampak spirit diyer bila nyanyi..


dan bila dia dan ayah dia upload video kat youtube..maka diorang telah menjadi sensasi youtube yang gempak dan tersangatlah comel tahap maksimas!!

Pasangan ayah dan anak umur 6 tahun ni dah masuk Ellen Denegrees show sebab kefemesannya di youtube..



Dan disebabkan kefemesannnya juga..dapat masuk iklan Hyundai kereta..



Such a loving and sweet daughter and dad relationship.Sharing the same interest.Orang barat pun sayang anak.Kenapa orang kita jadi haruan makan anak?

hmm..plik lu'lu..memang plik..KENAPA YE?
?????

~Laman web untuk gamers yang best!!~

Biasanya kalu kita main game,x kiralah ps2 ker,ps3 ker,pc,x- box mesti kadang-kadang ader jer stuck kat mana-mana yang membuatkan hati agak merana sebab x boleh nak proceed ke level seterusnya atau x boleh nak masuk misi lain,bukan?dan kalau bagi lu'lu,kadang-kadang sampai jadi terlebih emo kat controller ps tu.haha..kesian.Mujur dah reka untuk tahan lasak.;)
hehe..controller pujaan hati
so..untuk apa jua jenis game,lu'lu nak bagi link so korang dapat main n sambung balik kat stuck tu..
laman web ni ada untuk game semua jenis(x lah semua,tapi almost),ada cheats,walktrough..dan kalau nak pilih game yang bagus2 untuk masa lapang yang seterusnya pon boleh refer kat laman web ni..

the cool link...check this out>>link

hope you all gamers enjoyed and treasured it..

~lu'lu~

~Cara download game percuma~

Anda minat main game?haha..saya juga...walaupun perempuan,tapi saya sebenarnya hantu game.Oleh itu,kebiasaannya saya x prefer untuk beli kat kdai kdai komputer sebab kalu boleh dapat secara percuma,menagapa perlu bayar,bukan?



so kat sini lu'lu nak share link yg mana korang boley download game pc secara percuma!n totally x payah nak time limit!tapi game ni,,,game kecik je la memory dyer yg biaser3 jer..untuk game2 yg memory besar macam counterstrike,resident evil tu..lu'lu maish belum master tahap tu lagi..


so untuk game yg simple,yg masak makanan,pergi salon,kalau adik perempuan korang duk bising2 nak game,
maka laman web ni amatlah sesuai!!!di smping slalu update game yg baru!!


dan kalu korang rajin,terdapat blog-blog yang dah tawarkan link-link..cuma kna pandailah bersama oppa google menyelusuri blog-blog tersebut..K!!!:)

~lu'lu~

Saturday, 17 December 2011

~katak dan excited~


~that matrix~

MY recent life was in ~that matrix~..and i share a lot of memories there..


l live in a clean,tidy room(hehe) with  4 other members:MARIMAR,BABY,PJUANG




                                                    katil lu'lu ..kemas kan?haha:P


lu'lu sbnarnya rindu sangat ngan dorang.


malam3,rindu nak beli..cheesy wedges kiosk yg murah dan sedap untuk dorang:)


                                                  mmm..sedap gler kot..




rindu nak jumpa abang rasul@abang koop cik BABY..hehe




                                                      ini noo min woo lu'lu..
                                                      bukan abg koop..hehe


rindu nak pi shopping kat TESCO N GIANT..(haha...2 tempat tu jer yang ada)




POKOKNYA,LU'LU RINDU NGAN KORANG SUMER!SEUS!

X TERKECUALI;QYQA,DI CHANG,FARAH,HONEY!

LOVE U..






    

HAUNTED MEMORY..

Add caption

Friday, 16 December 2011

couple tu sweet ker??

kalau ada orang tanya lu'lu...apa pandangan ko tntang couple??..hmmm



bagi lu'lu..couple tu sangat sweet bila....





                      study sama-sama dan betul-betul(x der niat lain lagi..)




AND THEN..



TAPI AMAT MELUAT BILA...




couple ngan SEPENUH HATI...and then..

BUNUH DIRI..


BUNUH KEKASIH..


DAN YG PLING MELAMPAU...




BUANG ANAK!!


huh!






something that makes us think..












Thursday, 15 December 2011

trimas sababest!

KHAS UNTUK SABABEST!

BECOZ...to make this blog a success...she....

AND...

(huhu...x lah seteruk ni...)


BUT THAT MAKES ME....
SO..LETS US BE FRENZ...


4 EVA AND EVA...
P/S:AK TIGER TU...KO AMBIK YG SATU LAGI..HAHA




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...