Labels

Friday, 22 June 2012

cinta itu percaya!

yup.bagi lu'lu,cinta itu percaya.bila kita percaya kat seseorang tu,barulah kita dapat menmcintai seseorang



dan bagi lu'lu kita x boleh mudah percaya kat lelaki.haha.lu'lu bukanlah jnis anti lelaki sangat tetapi peristiwa diejekm n  disalah anggap oleh bdak laki dulu buat lu'lu lbih berahati-hati dalamm mmpercayai seseorang terutamanya lelaki.

yup.it sounds pathetic,but trust me it hurt less.n btw,bgi lu'lu pompuan x boleh melting2 ngan kata2 mmanis fromm the boy.coz usually,is a lie!n we as girls,tend to believe it too soon.

yea,they will said the sweetest tihng today,n tommorrow they will forget it.just like that.

haha.yup its the truth.n we,girls tend to believe it n keep in our heart.

so beware gurls,coz its actually really heart deep inside!


new sem,raya day!:)

well,sepanjang lu'lu ada kat umah untuk cuti final sem ni n duduk kat kdah, smakin kiut miut la driku.haha.xD

well.disebabkan kerenekan n lu'lu  so it looks really hodoh n awkward dgan badan yg bulat,n jalan pon macamm pnguin.

so,untuk naik new sem ni,lu'lu decide untuk diet balik,yeye!

sebab nak pakai baju kaler pink raya yag tersangat lah comel.

memmuatkan pggang kat sluar jean kakak yg saiz 28.hoho.

so dalam sbulan lbih ni,nak tekad btol2.yup..reduce the weight.

dan kali ni lu'lu tak akan tmbang berat mmnggu2 cos it quite stress,haha.emo kot!

apa yg lu'lu akan buat,lu'lu nak diet  n then bali umah tmbang.

n this new sem.lu'lu nak jadi syap btol2

kalu org kutuk gajah rimau pon malas nak layan.lantak r.x jejas hidup lu'lu pon

so dear lu'lu,chayok2!
:)IMAGINE U WEARING THE BEAUTIFUL BAJU RAYA!:)

Sunday, 25 December 2011

~sweater idaman~setiap benda ada hikmahnya

hari ni lu'lu dapat beli sweater idaman ngan harga yang murah gler2 kot..rasa macam bagai berada di awangan-awangan macam tu..hahha


mula-mula dah niat nak beli sweater tu tapi x sanggup nak beli sebab takut mahal rm 28...walau rasa harga dah berpatutan..tapi cuba tahan niat di hati je..disebabkan kesedihan  dan kegilaan terhadap sweater tu..ambik gambar curi-curi...

lpas tu nak dijadikan cerita.bagaikan im[pian jadi kenyataan masa duk  tengah belek-belek sweater kat rumah ni,lpas balik dari kolej...wah!sweater yang sama tu ada...pattern yg sama..kaler yg sama..hatiku keriangan,,this sweater is destined for me...!!:)

and the best thing is,,it is REALLY cheap..only rm 16!comel+lawa+murah+perfect!
see..tgok setiap benda ada hikmahnya!dapat save duit rm12!kalau dah beli sweater tu awal2 mesti rasa keciwa(bak kata p ramlee) sebab dapat save banyak!

macam ni lah lbih kurang..ada bulu2..tapi yg sebenar lbih comey!:)

anyway me,+pink sweater=PERFECT COUPLE



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...